Bulgaria interzice firmelor offshore cu proprietari necunoscuţi să încheie contracte cu statul

Postat la 10 iulie 2014 31 afişări

Parlamentul din Bulgaria a adoptat miercuri amendamente la o lege care reglementează activitatea companiilor offshore în Bulgaria, astfel încât cele cu acţionariat necunoscut nu vor putea încheia contracte cu statul, autorităţile locale şi companiile publice, relatează Novinite.

Bulgaria interzice firmelor offshore cu proprietari necunoscuţi să încheie contracte cu statul

Modificările au rolul să combată corupţia şi practicile incorecte în achiziţiile publice şi se adaugă altor reglementări adoptate în acest an care interzic companiilor offshore să participe la privatizări, tranzacţii imobiliare sau concesiuni. Aceste firme nu vor avea acces la niciun proiect prioritar definit astfel de o lege de promovare a investiţiilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bulgaria-interzice-firmelor-offshore-cu-proprietari-necunoscuti-sa-incheie-contracte-cu-statul-12921615
12921615
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.