Bulevardul Champs-Elysee din Paris, transformat timp de doua zile in zona rurala

Postat la 23 mai 2010 53 afişări

Bulevardul Champs-Elysee din Paris a fost transformat duminica de dimineata in zona rurala, cu grau, rapita, vita-de-vie, bananieri, in cadrul unei vaste actiuni a agricultorilor, care incearca sa-i atraga pe oraseni.

Sute de agricultori au muncit, in noaptea de sambata spre duminica, in cadrul acestei actiuni, intitulate "Capitala Natura", care va dura pana luni seara.

Acelasi creator de "arta stradala", Gad Weil, a creat, cu 20 de ani in urma, scena "Marele Seceris", cu ocazia careia, Champs-Elysee, considerat "cel mai frumos bulevard din lume", a fost transformat intr-un vast camp de grau, pentru a fi secerat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bulevardul-champs-elysee-din-paris-transformat-timp-de-doua-zile-in-zona-rurala-6158314
6158314
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.