Buffett, după preluarea producătorului de ketchup Heinz: Sunt pregătit pentru un alt elefant

Postat la 15 februarie 2013 17 afişări

Miliardarul Warren Buffett a declarat pentru CNBS, după anunţul de preluare a producătorului de ketchup Heinz, că este în continuare în căutarea unei achiziţii mari şi are bani să plătească, astfel că "cine vede vreun alt elefant" să îl anunţe.

"Sunt pregătit pentru un alt elefant. Vă rog, dacă vedeţi vreunul, daţi-mi un telefon", a glumit Buffett într-o discuţie telefonică cu moderatoarea emisiunii Squawk Box de la CNBC.

El s-a referit la o scrisoare adresată în 2011 acţionarilor Berkshire Hathaway, în care a vorbit despre necesitatea unor achiziţii majore pentru menţinerea creşterii afacerilor companiei din afara asigurărilor.

"Suntem pregătiţi. Arma pentru elefanţi a fost reîncărcată, iar degetul de pe trăgaci mă mănâncă", a scris atunci Buffett.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Buffett,
producător,
ketchup Heinz
/actualitate/buffett-dupa-preluarea-producatorului-de-ketchup-heinz-sunt-pregatit-pentru-un-alt-elefant-10564472
10564472
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.