Bucurestiul petrece de 1 Decembrie in stil romanesc, cu fasole, muzica de fanfara si parade

Postat la 01 decembrie 2010 9 afişări

Bucurestiul petrece de 1 Decembrie in stil romanesc, cu fasole si costita sau carnati, tuica fiarta, muzica de fanfara si parade, evenimentul principal fiind Parada militara organizata anual de Ziua Nationala pe sub Arcul de Triumf.

Cele mai multe primarii de sector au renuntat in acest an la manifestarile dedicate Zilei Nationale a Romaniei din cauza lipsei de fonduri, doar Primariile sectoarelor 2 si 6 pastrand traditia petrecerilor in stil romanesc si invitand bucurestenii la fasole cu costita sau cu carnati si la tuica fiarta.Sectorul 2 al Capitalei s-a pregatit de sarbatoare cu meniu ostasesc, dar si cu defilari in acordurile fanfarei militare.Manifestarile incep la ora 12.00, in fata Centrului Administrativ al Sectorului 2, din apropierea Parcului Obor, cu salutul garzii de onoare, ridicarea drapelului si intonarea Imnului de Stat al Romaniei. Momentul va fi marcat si prin eliberarea unor porumbei, in acordurile "Odei Bucuriei".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bucurestiul-petrece-de-1-decembrie-in-stil-romanesc-cu-fasole-muzica-de-fanfara-si-parade-7768062
7768062
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.