Bucureştiul este "un sat semiîmpădurit", fără clădiri foarte înalte şi cu mult spaţiu verde

Postat la 24 noiembrie 2011 9 afişări

Încasările din autorizaţii de construcţie cresc în acest an, după un declin de 50% în 2010, a declarat Ştefan Dumitraşcu, arhitectul-şef al sectorului 3, care consideră că România n-a avut un boom al dezvoltărilor imobiliare şi că Bucureştiul este "un sat semiîmpădurit", fără clădiri foarte înalte.

"După o perioadă dramatică a încasărilor din autorizaţiile de construcţie, anul acesta am constat o revigorare a activităţii undeva la nivelul din 2007-2008 în ceea ce priveşte cuantumul taxelor pentru autorizaţiile de construcţie. Oamenii au început să găsească bani şi să aibă curaj de a construi din nou. Circa 70% din autorizaţiile eliberate au fost pentru investiţii mici, locuinţe individuale şi imobile mici", a declarat Dumitraşcu la seminarul "În Real Estate s-a oprit declinul. De unde poate reveni creşterea?", organizat de Ziarul Financiar. În opinia sa, în România nu a existat un boom pe piaţa dezvoltărilor imobiliare, dovadă că nu au fost construite prea multe clădiri înalte.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
bucuresti,
cladiri,
spatiu verde
/actualitate/bucurestiul-este-un-sat-semiimpadurit-fara-cladiri-foarte-inalte-si-cu-mult-spatiu-verde-9004181
9004181
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.