Bucureşti, transformat în hub regional de livrări directe către Bulgaria, Grecia şi Cipru pentru un important jucător din piaţa de coletărie

Autor: Andra Stroe Postat la 16 iunie 2020 148 afişări

Bucureşti, transformat în hub regional de livrări directe către Bulgaria, Grecia şi Cipru pentru un important jucător din piaţa de coletărie

Compania de expediere şi livrare a coletelor Coletăria.ro, parte a grupului Packeta, cu cea mai mare reţea de puncte pick-up din Europa Centrală şi de Est, transformă depozitul din Bucureşti în hub regional care permite livrări directe de colete în Bulgaria, Grecia şi Cipru. Astfel, timpul de livrare al coletelor către cele trei ţări se micşorează la doar 24 de ore.

„Transformarea depozitului din Bucureşti într-un hub ce permite livrări directe de produse către Bulgaria, Grecia şi Cipru a fost posibilă ca urmare a parteneriatului cu Econt Bulgaria, cea mai importantă firmă de logistică din ţara vecină. Decizia a fost de natură strategică, la nivel de grup, şi a luat în calcul proximitatea depozitului din Bucureşti de cel din Sofia”, spune Alexandr Jeleascov, CEO Coletăria.ro.

Până acum, coletele expediate din Bucureşti cu destinaţia Bulgaria, Cipru sau Grecia erau livrate din Budapesta, pe o rută directă către Sofia, de acolo fiind distribuite în fiecare ţară. Odată cu acest parteneriat, coletele către cele trei ţări pleacă direct în hub-ul din Bucureşti şi sunt injectate în aceeaşi zi în hub-ul de la Sofia, câştigul de timp fiind de cel puţin 2 zile.

„Prin acest parteneriat, oferim sellerilor şi magazinelor din România  acces şi la cel mai popular serviciu de curierat din Bulgaria, reuşind, în acelaşi timp, să menţinem preţurile la un nivel avantajos şi să creştem rapiditatea livrării coletelor”, mai spune Alexandr Jeleascov.

Noua structură creează premisele creşterii numărului de angajaţi, Coletăria.ro luând în calcul majorarea echipei în perioada imediat următoare, în funcţie de volumul de colete procesate.

Totodată, Coletăria.ro vizează deschiderea de noi pieţe pentru magazinele din România, urmând aceeaşi strategie: realizarea de parteneriate cu firme de transport din afara ţării. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
cipru,
bulgaria

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.