Bucureşti: Primăria Sectorului 4 vrea să refacă baza sportivă de pe strada Olteniţei

Autor: Petru Mazilu Postat la 13 martie 2021 56 afişări

Bucureşti: Primăria Sectorului 4 vrea să refacă baza sportivă de pe strada Olteniţei

Primăria Sectorului 4 şi-a propus să refacă baza sportivă de pe strada Olteniţei, aflată la intrarea în parcul Orăşelul Copiilor. Pentru a investi în refacerea terenurilor de sport, Primăria trebuie să încheie un acord cu proprietarul bazei, Ministerul Tineretului şi Sportului.

Baza sportivă ocupă o suprafaţă de circa 7.000 de metri pătraţi şi este abandonată de peste şapte ani. Primăria Sectorului 4 a început demersurile pentru a putea reface terenurile de sport.

„Preluăm actuala pârloagă de pe Şos. Olteniţei nr. 13, de lângă intrarea în parcul Orăşelul Copiilor, şi îi redăm strălucirea de odinioară, aceea de bază sportivă (terenuri de tenis) pentru campioni. Pentru a atinge acest scop, Consiliul Local al Sectorului 4 a solicitat acordul Consiliului General al Munipiului Bucureşti în vederea asocierii cu proprietarul bazei – Ministerul Tineretului şi Sportului, dar şi cu Universitatea de Medicină şi Farmacie Carol Davila. Sunt convins că acest acord ne va sosi în scurt timp, astfel încât odată ce vremea se va îndrepta, să ne apucăm de refacerea celor aproape 7.000 de metri de teren de sport, năpădiţi acum de buruieni şi neexploatat în ultimii 7 ani”, a anunţat primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
baza,
olteniţei,
primărie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.