Brigada Rutieră, precizări după ce două maşini au căzut într-o groapă, în Capitală: RADET avea acordul de intervenţie depăşit

Autor: Departamentul Social Postat la 25 noiembrie 2019 34 afişări

Brigada Rutieră precizează, după ce două maşini au căzut duminică seară într-un şanţ parte a lucrărilor RADET, că în ziua producerii accidentului Regia avea aprobarea depăşită pentru a efectua reparaţiile în zonă, urmând a fi luate măsurile legale în acest caz.

Duminică seară, în jurul orei 21.30, două maşini care circulau pe Aleea Compozitorilor dinspre Bulevardul 1 Mai, în momentul în care au ajuns în dreptul imobilului cu nr. 13, au cazut într-un şanţ săpat în carosabil, parte a unei lucrări de termoficare RADET, anunţă Brigada Rutieră.

Unul dintre şoferi a fost rănit uşor.

„În urma verificărilor, s-a constatat faptul că în data de 20 noiembrie, RADET a primit acord de intervenţie din partea Brigăzii Rutiere, valabil 48 de ore, în vederea realizării lucrărilor din Aleea Compozitorilor. De asemenea, s-a stabilit faptul că la data producerii evenimentului rutier valabilitatea acordului era depaşită, urmând a fi dispuse măsurile legale”, mai informează sursa citată.

Se efectuează cercetări şi pentru a se stabili dacă zona a fost semnalizată corespunzător, ori în caz contrar, care sunt motivele nesemnalizării sau ale eventualelor probleme apărute.

Alexandru Burghiu, şeful Termoenergetica (societate care preia activitatea RADET) a declarat, pentru MEDIAFAX, că doi indivizi, care au ieşit iniţial dintr-un bar, ar fi aruncat cele 9 semnalizatoare în groapa în care au căzut cele două maşini.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
RADET,
ŞANT,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.