Bribespot – aplicatia care te anunta unde si cat se da spaga

Postat la 17 mai 2011 14 afişări

Bribespot este un serviciu Web, aplicatie pentru dispozitive Android si in curand telefoane iPhone, prin intermediul careia poti raporta locatiile vizitate in care ai fost pus in situatia de a da spaga. Harta generata prin contributia utilizatorilor te poate ajuta sa vezi unde sunt locatiile in care s-a dat mita recent, cat au fost nevoiti sa plateasca cei implicati si de ce.

Cei care au vizitat tari est-europene si chiar unele regiuni din tara noastra sunt bine familiarizati cu obiceiul de a da, dar mai ales de a lua mita, devenit un adevarat mod de viata pentru cei care il practica. Functia de etichetare a locurilor unde se ia mita, impreuna cu descrieri detaliate pentru fiecare din cazurile raportate, ar putea fi de folos autoritatilor interesate sa lupte impotriva acestui fenomen, sau macar sa-i descurajeze pe cei obisnuiti de prea mult timp sa ia mita, de teama ca indiciile lasate in urma de cei patiti vor indemna autoritatile sa ia masuri impotriva lor.

Cititi mai multe pe www.go4it.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
bribespot,
spagi
/actualitate/bribespot-aplicatia-care-te-anunta-unde-si-cat-se-da-spaga-8271013
8271013
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.