BREKING NEWS. O comuna de lânga Bucureşti, intră în carantină pentru următoarele 14 zile

Autor: Laura Buciu Postat la 13 noiembrie 2020 1656 afişări

BREKING NEWS. O comuna de lânga Bucureşti, intră în carantină pentru următoarele 14 zile

Comuna ilfoveană Ciorogârla intră în carantină începând de vineri, de la ora 20.00, ordinul fiind semnat de şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), secretar de Stat dr. Raed Arafat.

Propunerea privind carantinarea comunei Ciorogârla a fost adoptată în Comitetul Judeţean de Urgenţă Ilfov joi, iar vineri ordinul a fost semnat de şeful DSU.

„Măsurile au fost propuse ca urmare a faptului că în localitatea Ciorogârla, judeţul Ilfov, rata de incidenţă cumulată calculată la data de 12.11.2020 pentru ultimele 14 zile a atins valoarea de 7,99/1.000 locuitori. Mai exact, din populaţia totală de 6.512 locuitori, numărul de cazuri confirmate cu infectare SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile a fost de 52 persoane”, arată, vineri, Prefectura Ilfov.

Conform Ordinului şefului DSU, privind instituirea carantinei zonale pentru comuna Ciorogârla, cu satele aparţinătoare, respectiv Ciorogârla şi Dârvari, judeţul Ilfov, măsura se instituie începând de vineri, de la ora 20.00, până în data de 26 noiembrie, ora 20.00.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ciorogârla,
carantină,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.