BREAKING | Şcolile în Bucureşti vor fi ÎNCHISE luni şi marţi, în urma avertizării cod portocaliu de ger / Firea: Prefer să se spună că am fost uşor, uşor prea alertaţi decât să numărăm victime

Postat la 25 februarie 2018 87 afişări

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, duminică, la şedinţa comandamentului de iarnă, că, având în vedere avertizarea cod portocaliu de ger sub care se va afla Bucureştiul, şcolile vor fi închise în zilele de luni şi marţi.

BREAKING | Şcolile în Bucureşti vor fi ÎNCHISE luni şi marţi, în urma avertizării cod portocaliu de ger / Firea: Prefer să se spună că am fost uşor, uşor prea alertaţi decât să numărăm victime

"Din analiza pe care a realizat-o, extrem de responsabil, cu domnul prefect, cu doamna director ANM Bucureşti- Ilfov, cu domnul inspector general şcolar al Municipului Bucureşti, am luat împreună decizia şi va fi comunicată în cursul zilei de astăzi, ca luni şi marţi să nu aibă loc cursuri în Bucureşti şi probabil se va extinde această decizie. Nu pot eu să o anunţ, ci autorităţile locale si responsabile probabil pentru toată zona în care va fi anunţat codul portocaliu. Este vorba despre vânt, ger şi de asemenea ninsoare temporar abundentă", a declarat primarul general al Capitalei.

Gabriela Firea le-a transmis contestatarilor deciziilor de acest fel că preferă să fie precaută decât să numere victime.

"Eu prefer să venim întotdeauna cu măsuri de prevenţie. Prefer să se spună că am fost uşor-uşor prea alertaţi decât să numărăm victime", a completat edilul.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.