BREAKING NEWS. Noul bilanţ al cazurilor de infectare cu coronavirus din ţara noastră

Postat la 03 aprilie 2020 360 afişări

445 de cazuri noi de infectati România

BREAKING NEWS. Noul bilanţ al cazurilor de infectare cu coronavirus din ţara noastră

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a anunţat, vineri, că, în România, există 3.183 de cazuri confirmate de infecţie cu coronavirus, iar 281 au fost declarate vindecate.

„Astăzi, în România, avem 3.183 de persoane confirmate cu coronavirus, 281 au fost declarate vindecate. Conform unei analize rapide a Institutului Naţional de Sănătate Publică, realizat în perioada 26 februarie, atunci când a fost înregistrat primul caz de infecţie cu SARS-COV 2, şi până în 29 martie 2020, am pornit de la unul, două cazuri confirmate pe zi, iar în data de 10 martie trendul a devenit ascendent, media cazurilor urcând până la 30, pentru ca apoi să se dubleze la fiecare trei zile”, a spus Nelu Tătaru, într-o conferinţă de presă.

Ministrul Sănătăţii a adăugat că 75% din cazuri au fost confirmate la persoane cu vârste cuprinse în 40 şi 79 de ani.

„Vârsta medie a deceselor este de 66 de ani, majoritatea cazurilor având boli cronice asociate. 45,7% din totalul cazurilor a fost înregistrat ca urmare a contactului cu persoane infectate, iar numărul acestora este în creştere. 16,2% din totalul cazurilor confirmate au fost înregistrate în rândul personalului medical”, a spus Nelu Tătaru.

Cititi mai multe pe www.medaifax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bilant,
cazuri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.