Nu ai o platformă online pe care să îţi muţi afacerea din offline? OLX România oferă o soluţie pentru micii antreprenori

Autor: Ioana Matei Postat la 03 aprilie 2020 345 afişări

Nu ai o platformă online pe care să îţi muţi afacerea din offline? OLX România oferă o soluţie pentru micii antreprenori

Reprezentanţii platformei de anunţuri OLX lansează o acţiune de susţinere a antreprenorilor şi afacerilor locale, răspunzând urgent crizei înregistrate în mediul socio-economic, la nivel naţional.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă trimis de reprezentanţii companiei, „Redeschide pe OLX”  se adresează tuturor antreprenorilor, IMM-urilor, producătorilor locali care în aceste momente critice au nevoie de a se menţine activi şi cât mai aproape de consumatori.

OLX îşi "deschide porţile" antreprenorilor din offline şi online, oferind gratuit în perioada aprilie-iunie pachete de promovare online ce conţin 20 de anunţuri Premium pe lună, bonusuri de promovare pe OLX, promovare în cadrul campaniei digitale, precum şi susţinere din partea echipei de vânzări pentru realizarea contului şi încărcarea anunţurilor.

Obţinerea pachetelor de anunţuri şi de promovare se poate face prin completarea unui formular disponibil pe redeschide.olx.ro, urmând ca echipa de vânzări OLX să selecteze şi să ia legătura cu cei înscrişi pe platformă.

Redeschide pe OLX vine în întâmpinarea celor care doresc să îşi desfăşoare activitatea în condiţii de siguranţă şi care mizează pe adaptarea afacerii la mediul online.

"Demersul nostru este menit să acorde un punct de sprijin şi rezistenţă în această perioadă plină de provocări. Suntem cu toţii acasă şi putem fi cu toţii conectaţi, inclusiv la produsele şi serviciile favorite. Platforma OLX este pregătită să susţină afacerile locale afectate de contextul actual să îşi continue activitatea economică, cu ajutorul reconfigurarii modelului de business şi, implicit, focus pe vânzările online. Suntem alături de ei şi îi încurajăm, astfel, să rămână «deschişi» pentru business şi consumatori", afirmă Paul Neagoe, Head of OLX România.

OLX România face parte din OLX Group şi înregistrează pe platforma din România 4 milioane de anunţuri active şi o medie lunară de peste 12 milioane de vizitatori, potrivit SATI.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
antreprenori,
online,
afaceri,
platforma,
romania

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.