Trimisă să nască pe străzi. Mărturia tulburătoare a unei gravide din Suceava: Pot naşte oricând şi nu am găsit spital! Cei care iau decizii să se gândească la mamele lor

Postat la 02 aprilie 2020 283 afişări

Trimisă să nască pe străzi. Mărturia tulburătoare a unei gravide din Suceava: Pot naşte oricând şi nu am găsit spital! Cei care iau decizii să se gândească la mamele lor

Apelul unei viitoare mame disperate că nu ştie unde va naşte: ,,Majoritatea sunt bărbaţi şi nu ştiu prin ce trece o femeie atunci când naşte, dar i-aş ruga să se gândească la mamele lor (...) poate că sunt mulţi ani în urmă de când ei au fost aduşi pe lume şi cu toate astea au fost născuţi în siguranţă”.

Cristina spune că va suna la ambulanţă şi va naşte acolo unde vor fi locuri. Cristina nu este singura suceveancă într-o astfel de situaţie

Cristina, o tânără de 25 de ani, care locuieşte într-o zonă carantinată din jurul Sucevei, caută cu disperare un loc unde să nască. Nimeni, însă, nu o poate îndruma.

”Am 39 de săptămâni şi o zi astăzi, simt nesiguranţă şi frică pentru că încă nu ştiu unde o să nasc şi unde o să fiu dusă”, a declarat Cristina.

Cât despre spitalele private, spune viitoarea mămică ... ”Nu mi-am făcut o programare pentru că preţurile în afara judeţului sunt exagerat de mari şi am ales să aştept şi să văd ce o să se rezolve”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
refuz,
mame,
nastere,
suceava

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.