BREAKING NEWS. Noul bilanţ al cazurilor de infectare cu coronavirus din ţara noastră

Postat la 22 aprilie 2020 277 afişări

BREAKING NEWS. Noul bilanţ al cazurilor de infectare cu coronavirus din ţara noastră

468 de noi infectaţi cu coronavirus în România s-au înregistrat în ultimele 24 de ore. Numărul total al bolnavilor a ajuns la 9.710. La ATI, în acest moment, sunt internaţi 288 de pacienţi.

Până miercuri, pe teritoriul României, au fost confirmate 9.710 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 2.406 au fost declarate vindecate şi externate.

Totodată, până acum, 508 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj şi Prahova, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 468 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internaţi 288 de pacienţi.

Pe teritoriul României, în carantină instituţionalizată sunt 12.809 de persoane. Alte 40.774 persoane sunt în izolare la domiciliu şi se află sub monitorizare medicală.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
infectare,
cazuri,
bilant

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.