BREAKING NEWS: dispar toate agentiile de pariuri si cazinourile din Romania?! Planul de ULTIMA ora al Guvernului poate distruge TOT

Postat la 19 decembrie 2018 565 afişări

Pe site-ul Ministerului de Finante a aparut un proiect de ordonanta de urgenta care poate dinamita piata pariurilor din Romania!

BREAKING NEWS: dispar toate agentiile de pariuri si cazinourile din Romania?! Planul de ULTIMA ora al Guvernului poate distruge TOT

In cazul in care OUG va fi adoptata in forma propusa, agentiile de pariuri stradale si online isi vor opri activitatea de la 1 ianuarie.

 

Guvernul isi propune sa modifice modul in care sunt impozitate companiile care organizeaza jocuri de noroc si pariuri. Aprobarea planului in forma lui actuala ar desfiinta intreaga industrie de gambling pe teritoriul Romaniei. Conform ordonantei, agentiile stradale vor fi puse la plata unei taxe anuale de 3% din totalul incasarilor pe anul precedent, in timp ce pentru casele online procentul va ajunge la 5%!

 

In cazul in care masurile ar intra in vigoare, actualii operatori de pe piata romaneasca ar fi obligati sa-si inchida afacerile, care ar deveni neprofitabile.

 

Cititi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
pariuri,
romania,
agentii,
guvern,
plan

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.