Nemţii de la E.ON construiesc o centrală fotovoltaică pentru TeraPlast. Investiţia se apropie de 2 mil. euro

Postat la 19 decembrie 2018 265 afişări

E.ON, care controlează pe plan local un business de peste un miliard de euro în distribuţia şi furnizarea de energie electrică şi de gaze naturale, urmează să construiască o centrală fotovoltaică în parcul industrial TeraPlast, valoarea investiţiei fiind estimată la 1,9 milioane de euro.

Nemţii de la E.ON construiesc o centrală fotovoltaică pentru TeraPlast. Investiţia se apropie de 2 mil. euro

Proiectul include instalarea unor sisteme de energie solară pe acoperişul a treisprezece hale de producţie şi clădiri ale TeraPlast, care vor permite companiei să-şi genereze propria electricitate din surse regenerabile.

 

Centralele fotovoltaice vor produce un total de până la 2.196 de ore Gigawatti (GWh) pe an, echivalentul a 11,45% din cerinţele totale de energie electrică ale TeraPlast.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.