BREAKING NEWS! Decizia istorică luată de Will Smith după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la Oscaruri

Autor: Andreea Tobias Postat la 02 aprilie 2022 183 afişări

BREAKING NEWS! Decizia istorică luată de Will Smith după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la Oscaruri

Will Smith a demisionat din Academia de Arte şi Ştiinţe Cinematografice de la Hollywood după ce l-a pălmuit pe Chris Rock la ceremonia de duminica trecută de decernare a premiilor Oscar, afirmând că va accepta "orice alte consecinţe" impuse de organizaţie.

"Voi accepta pe deplin orice consecinţe pentru comportamentul meu. Lista celor pe care i-am rănit este lungă şi îl include pe Chris, familia sa, mulţi dintre prietenii mei dragi şi cei dragi, toţi cei prezenţi şi publicul de acasă”, a spus Smith.

„Am trădat încrederea academiei. I-am privat pe ceilalţi nominalizaţi şi câştigători de posibilitatea de a sărbători şi de a fi sărbătoriţi pentru munca lor extraordinară. Am inima frântă” a adăugat acesta, conform Sky News.

Demisia lui Smith înseamnă că îşi pierde dreptul de vot, dar poate fi nominalizat la Oscar şi poate câştiga un premiu pentru orice interpretare viitoare.

Academia a declarat că a acceptat demisia lui Smith şi că va "continua să meargă mai departe" cu procedurile disciplinare împotriva actorului în vârstă de 53 de ani pentru încălcarea standardelor sale de conduită.

Situaţia urmează să fie discutată la următoarea şedinţă a consiliului de administraţie, pe 18 aprilie, ceea ce ar putea duce la sancţiuni suplimentare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
will smith,
demisie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.