BREAKING NEWS: Cât mai trebuie să folosim declaraţia pe proprie răspundere

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 28 mai 2020 670 afişări

BREAKING NEWS: Cât mai trebuie să folosim declaraţia pe proprie răspundere

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, joi, măsurile de relaxare care vor intra în vigoare de la 1 iunie. Printre acestea se numără deschiderea teraselor, a plajelor, dar şi deplasările în afara localităţilor fără declaraţie pe proprie răspundere.

”Nu putem să vorbim de o reducere semnificativă a epidemiei. În ce priveşte măsurile de relaxare, avem şi cteva veşti pozitive. Începând din 1 iunie vor redenevi posibile. Astfel, se redeschid terasele.

E clar că e nevoie de unele măsuri foarte specoiale şi ele vor fi comunicate – mesele vor fi la 2 metri, vor putea să stea maxim patru persoane la o masă şi lucrurile vor fi sub control. De la 1 iunie se va putea merge la plajă, dar şi aici e nevoie de păstraea distanţei de cel puţin doi metri între scaunele de plajă”, a declarat Klaus Iohannis.

El a mai spus că tot de la 1 iunie vor deveni posibile spectacolele în aer liber cu maximul 500 de spectatori, cu distanţare, cu control foarte strict la intrare şi respectarea tuturor normelor de igienă.

”În ce priveşte deplasările în afara localităţii, acestea vor fi libere, deci nu va mai fi nevoie de declaraţie când ieşim din localitate”, a adăugat şeful statului.

El le-a dat o veste bună şi iubitorilor de competiţii sportive.

”Se vor putea relua competiţiile sportive, doar pentru sporturile care se practică afară, mai puţin sporturile de contact. Competiţiile se vor desfăşura fără spectatori”, a mai spus Iohannis.

El a avut o şedinţă cu premierul Ludovic Orban şi mai mulţi miniştri.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
relaxare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.