BREAKING | Ministerul Justiţiei anunţă cea de-a DOUA selecţie pentru şefia DNA. Noua procedură lansată va dura o lună de zile

Postat la 27 iulie 2018 59 afişări

Ministerul Justiţiei anunţă, vineri, că a doua campanie de selecţie de candidaţi pentru şefia DNA va fi demarată pe 6 august şi va ţine o lună, interviurile urmând a fi susţinute la începutul lunii septembrie, iar o concluzie să fie prezentată pe 6 septembrie.

BREAKING | Ministerul Justiţiei anunţă cea de-a DOUA selecţie pentru şefia DNA. Noua procedură lansată va dura o lună de zile

Astfel, între 06.08 – 06.09. 2018, Ministerul Justiţiei organizează, la sediul său din Bucureşti, selecţia procurorilor pentru numirea în funcţia vacantă de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Lista procurorilor care îndeplinesc condiţiile legale de participare la selecţie şi programarea interviurilor se vor afişa la sediul Ministerului Justiţiei şi se vor publica pe pagina Internet a acestuia, la data de 29.08.2018.

Procurorii participanţi la selecţie vor susţine, în perioada 03 - 05.09.2018, un interviu cu ministrul justiţiei care constă în:

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.