BRD sponsorizeaza Federatia Romana de Handbal cu 100.000 de euro

Postat la 12 ianuarie 2011 30 afişări

BRD-Groupe Société Générale si Federatia Romana de Handbal au semnat miercuri un contract de sponsorizare in valoare de 100.000 de euro.

Banii vor fi folositi pentru sustinerea programului competitional al echipelor nationale ale Romaniei, inclusiv participarea echipei masculine la Campionatul Mondial de Handbal din Suedia.

"Asocierea noastra cu handbalul vine in continuarea traditionalei noastre apropieri fata de sportul din Romania. Performanta obtinuta de echipa feminina de handbal a Romaniei ne-a dat incredere si ne-a convins sa continuam sa sprijinim acest sport si in 2011", a declarat Guy Poupet, presedintele - director general al BRD - Groupe Société Générale.

Este al doilea an consecutiv in care BRD sustine Federatia Romana de Handbal.

BRD - Groupe Société Générale este a doua banca locala, dupa active, si una dintre institutiile cele mai puternic implicate in sprijinirea sportului romanesc, pe care l-a sprijinit, in timp, cu peste 2 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/brd-sponsorizeaza-federatia-romana-de-handbal-cu-100-000-de-euro-7884423
7884423
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.