BRD a lansat un pachet nou de servicii pentru facilitarea tranzactiilor online

Postat la 01 iulie 2011 44 afişări

BRD a lansat, vineri, pachetul e-CLICK, adresat cu precadere utilizatorilor de internet si compus din produse si servicii care asigura facilitatea desfasurarii tranzactiilor online, precum si protectia acestora si a bunurilor cumparate cu cardul.

Asigurarile din cadrul pachetului protejeaza bunurile si echipamentele electronice portabile achizionate cu cardul, online si la comercianti si despagubeste convorbirile neautorizate efectuate cu telefonul mobil in cazul furtului. Sunt acoperite, de asemenea, operatiunile frauduloase derulate cu cardul pierdut sau furat, inclusiv cheltuielile de refacere pentru card, chei, documente.

Pachetul e-CLICK poate fi comandat online, direct pe site-ul bancii, sau solicitat in cele peste 930 de agentii ale BRD.

Posesorii unui pachet e-CLICK beneficiaza si de o serie de reduceri si gratuitati: operatiunile de transfer prin serviciile de banca la distanta sunt reduse cu 75%, cardul BRD ePayment este emis gratuit, comisionul de gestiune anuala a cardului se reduce cu 20%, iar comisionul pentru interogare de sold si cea pentru retragere de numerar nu se mai percep.

"Pachetul e-CLICK grupeaza toate produsele si serviciile online din oferta BRD: card BRD ePayment atasat unui cont curent in lei, internet banking - BRD-Net, phone banking - Vocalis. Multumita componentelor de asigurari adaptate acestui mediu, tranzactiile online de la BRD sunt nu doar mai avantajoase, ci si mai sigure", declara Philippe Lelarge, directorul executiv al Departamentului Strategie si Marketing al BRD.

La cumpararea unui pachet e-CLICK, clientul intra automat in programul de fidelitate atasat cardului BRD ePayment. Timp de o luna de la lansare, in perioada 1 iulie - 1 august, clientii vor primi de 2 ori mai multe puncte de loialitate pentru cumparaturile online realizate in cele peste 1.900 de magazine online care folosesc solutia ePayment. Prin punctele de fidelitate se obtin reduceri de pana la 20% la noi cumparaturi în magazinele online partenere.

BRD-Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi are cea de-a doua capitalizare bursieră la BVB. Banca face parte din grupul francez Société Générale, unul dintre cele mai mari grupuri de servicii financiare din zona euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/brd-a-lansat-un-pachet-nou-de-servicii-pentru-facilitarea-tranzactiilor-online-8422263
8422263
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.