​Braşov, Sibiu şi Predeal sunt în topul preferinţelor turiştilor pentru minivacanţa de 1 decembrie

Autor: Miruna Diaconu Postat la 28 noiembrie 2022 126 afişări

​Braşov, Sibiu şi Predeal sunt în topul preferinţelor turiştilor pentru minivacanţa de 1 decembrie

Destinaţiile aflate în topul preferinţelor turiştilor pentru minivacanţa de 1 decembrie sunt Braşov, Sibiu şi Predeal. Anul acesta, bugetarii vor beneficia de o minivacanţă de cinci zile libere, însă angajaţii din mediul privat au ales să îşi ia concediu pentru a lega zilele libere şi weekend.

Potrivit unui raport al site-ului de rezervări Travelminit, care a analizat datele din perioada 30 noiembrie - 4 decembrie 2022, cele mai căutate zone au fost marile oraşe, cu 54% din numărul total al rezervărilor, muntele, unde au fost făcute circa 22% din totalul rezervărilor, staţiunile balneare, care au avut o pondere de 11% din totalul rezervărilor.

„Pentru Travelminit, minivacanţa de 1 Decembrie este doar apogeul unei perioade foarte aglomerate, în care am reuşit să le oferim turiştilor sejururi la preţuri accesibile şi experienţe de vacanţă pliate pe nevoile şi dorinţele lor. Tocmai ce am încheiat campania de Black Friday, am crescut vânzările cu 45% comparativ cu 2021, iar acum ne pregătim pentru perioada sărbătorilor de iarnă, pentru care lucrăm deja la numeroase oferte la cazări din toată România, cu reduceri semnificative, pachete promoţionale ce pot fi transformate în cadoul de Crăciun perfect pentru cei dragi”, spune Rita Szilveszter, Marketing Manager Travelminit.

Preţul mediu pentru o cameră dublă/noapte este de 410 de lei în perioada minivacanţei. 54% dintre check-in-uri vor fi făcute pe data de 30 noiembrie, semn că românii vor călători încă din prima zi liberă, însă nu toţi au rezervat un sejur prelungit.​​​

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
1 decembrie,
turisti,
brasov

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.