Brand Minds accesează o investiţie de la Early Game Ventures pentru a extinde brandul peste hotare

Autor: Andra Stroe Postat la 25 noiembrie 2021 53 afişări

Brand Minds accesează o investiţie de la Early Game Ventures pentru a extinde brandul peste hotare

Organizatorul român de conferinţe premium Brand Minds The global Thinkers Business Summit, va ajunge în 2022 la cea de-a zecea ediţie, ocazie cu care anunţă şi planificarea, în acelaşi an, a lansării unei platforme digitale. Cu ajutorul acesteia, businessul îşi propune să interconecteze comunitatea internaţională de business construită în jurul brandului, având ca obiectiv scalarea companiei la nivel global, cu membri din peste 50 ţări. Ca planuri de dezvoltare a brandului, fondatorii vizează şi extinderea pe alte pieţe internaţionale, pas pentru care vor beneficia de sprijinul companiei de venture capital Early Game Ventures, din rolul de partener, şi al altor investitori privaţi.

„Cu fiecare eveniment, ne dorim să aducem inspiraţie antreprenorială şi educaţie de business valoroasă, de la cei mai influenţi gânditori globali”, declară Avi Cicirean, fondator Brand Minds.

Early Game Ventures investeşte în startup-uri şi afaceri care creează noi industrii pe pieţele emergente din Europa. Partenerii care au contribuit la procesul de semnare au fost DLA Piper, JASILL - Accounting & Business si VD Law Group.

Potrivit reprezentanţilor companiei, la nivel internaţional, Brand Minds se integrează în top 5 cele mai mari conferinţe de business din Europa, însă brandul are la activ şi o ediţie organizată în Singapore, Asia, în 2017. Printre speakerii prezenţi la evenimentele Brand Minds se numără „autori de succes, profesori emeriţi şi oameni de business”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
brand,
companie,
conferinte

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.