Bram Boon este noul CEO al ING Asigurări de Viaţă România

Autor: Razvan Muresan Postat la 31 august 2012 91 afişări

Bram Boon va prelua funcţia de director general al ING Asigurări de Viaţă România, informează compania, după ce poziţia fusese vacantată de Cornelia Coman, recent numită în funcţia de director general ING Asigurări de Viaţă şi Pensii Ungaria.

Bram Boon se întoarce în România pentru un nou mandat după ce a deţinut funcţia de CEO ING Asigurări de Viaţă România în perioada 2004-2008, când a avut o contribuţie importantă atât la expansiunea puternică a activităţii companiei în zona de asigurări de viaţă, cât şi la debutul ING pe piaţa pensiilor administrate privat.

Bram Boon s-a alăturat Grupului ING în 1983 şi a deţinut de-a lungul timpului mai multe funcţii de conducere în cadrul unor companii din cadrul grupului din Australia, Olanda, Indonezia, România, si, cel mai recent, Grecia. A absolvit cursurile de Master ale Universităţii Vrije din Amsterdam şi ale Universiteit van Amsterdam şi este, de asemenea, absolvent MBA la Erasmus University Rotterdam şi CEDEP (Fontainebleau, Franţa).

"Timpul petrecut aici în decursul primului mandat m-a făcut să simt România ca pe o a doua ţară natală. Misiunea mea vizează consolidarea şi dezvoltarea în continuare a poziţiei şi activităţii ING pe toate liniile de business pe care operăm, în interesul clienţilor noştri actuali şi viitori, şi totodată identificarea unor noi oportunităţi ce pot apărea", declară Bram Boon.

Adrian Lupescu, Chief Financial Officer Asigurări de Viaţă, va continua să asigure interimatul conducerii companiei până la data preluării acesteia de către Bram Boon.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bram-boon-este-noul-ceo-al-ing-asigurari-de-viata-romania-10004557
10004557
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.