Brădişteanu: Duckadam pleacă din spital pentru o filmare, dar revine pentru continuarea tratamentului

Postat la 22 aprilie 2013 16 afişări

Helmuth Duckadam pleacă luni din Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală pentru că are o filmare, dar revine marţi pentru continuarea tratamentului, a declarat pentru MEDIAFAX medicul Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară.

Brădişteanu: Duckadam pleacă din spital pentru o filmare, dar revine pentru continuarea tratamentului

 "Duckadam revine mâine (marţi, n.r.) pentru continuare tratamentului, pleacă din spital pentru o filmare de câteva minute", a spus medicul Şerban Brădişteanu.

El a precizat că starea lui Duckadam este bună, dar trebuie să urmeze tratamentul medicamentos.

Medici din Spitalul Floreasca declarau duminică, pentru MEDIAFAX, că Helmuth Duckadam ar putea fi externat luni, dar va urma tratamentul medicamentos şi va veni periodic la control.

Duckadam a venit la Spitalul de Urgenţă Floreasca la sfârşitul săptămânii trecute, acuzând durere în piept şi tulburare de ritm cardiac.

Şerban Brădişteanu, şeful Clinicii de chirurgie cardiovasculară de la Spitalul Floreasca, declara, joi, că Helmuth Duckadam a scăpat de operaţie, întrucât coronarografia nu a indicat leziuni semnificative. Brădişteanu preciza că Duckadam va primi tratament medicamentos antiaritmic, coronarodilatator.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bradisteanu-duckadam-pleaca-din-spital-pentru-o-filmare-dar-revine-pentru-continuarea-tratamentului-10779906
10779906
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.