Bosch a inaugurat la Blaj încă o unitate de producţie pentru industria auto. Investiţia, circa 50 milioane euro

Postat la 09 iunie 2013 59 afişări

Concernul german Bosch a inaugurat, sâmbătă, la Blaj o nouă unitate de producţie pentru componente auto, investiţia, cifrată la aproape 50 de milioane de euro, urmând să creeze circa 300 de noi locuri de muncă până la sfârşitul anului.

Bosch a inaugurat la Blaj încă o unitate de producţie pentru industria auto. Investiţia, circa 50 milioane euro

Noua unitate de producţie, a treia din municipiul Blaj, a fost inaugurată, sâmbătă, la evenimente fiind prezenţi reprezentanţii concernului german Bosch în România, ai administraţiei locale din Blaj, dar şi reprezentanţii administraţiei judeţene, în frunte cu preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Ion Dumitrel.

Potrivit reprezentanţilor Bosch, fabrica din Blaj a companiei a fost extinsă semnificativ, iar lucrările aferente şi investiţiile în utilajele de producţie au însumat circa 50 de milioane de euro.

"Începând cu luna iunie a anului 2013, la Blaj vor fi fabricaţi senzori de turaţie pentru sistemele de control al şasiului, dedicaţi industriei auto. Rolul acestor senzori este de a transmite către sistemul electronic de bord informaţii legate, de exemplu, de viteza de rotaţie a roţii, informaţii esenţiale pentru buna funcţionare a sistemelor de asistare, cum ar fi ABS şi ESP" se arată într-un comunicat de presă remis, sâmbătă, de Bosch.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bosch-a-inaugurat-la-blaj-inca-o-unitate-de-productie-pentru-industria-auto-investitia-circa-50-milioane-euro-10944610
10944610
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.