Borza: "Băieţii deştepţi" forţează la Curtea de Apel redeschiderea insolvenţei Hidroelectrica

Postat la 20 februarie 2014 58 afişări

Curtea de Apel Bucureşti va analiza joi recursurile formulate de 11 traderi, 2 sindicate şi Termoelectrica privind decizia fostului administrator judiciar al Hidroelectrica de a nu recunoaşte creanţe de 1,3 miliarde lei, o hotărâre favorabilă acestora ducând la reintrarea companiei în insolvenţă.

Borza: "Băieţii deştepţi" forţează la Curtea de Apel redeschiderea insolvenţei Hidroelectrica

 "«Băieţii deştepţi» forţează astăzi la Curtea de Apel redeschiderea insolvenţei Hidroelectrica. Ei au făcut recurs la măsura administratorului judiciar de a nu le recunoaşte creanţe de 1,3 miliarde lei, reprezentând daune pentru denunţarea contractelor cu Hidroelectrica. Dacă se admite doar unul din cele 14 recursuri Hidroelectrica va intra din nou în insolvenţă", a declarat pentru MEDIAFAX Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, fostul administrator judiciar al Hidroelectrica.

El a adăugat că Hidroelectrica va fi listată la bursă pe 30 iunie, prin vânzarea a 15% din acţiuni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/borza-baietii-destepti-forteaza-la-curtea-de-apel-redeschiderea-insolventei-hidroelectrica-12119894
12119894
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.