BOMBA a explodat. Amenda URIAŞĂ primită de Orange în România. Ce trebuie să ştie clienţii

Postat la 21 decembrie 2018 1345 afişări

Consiliul Concurenţei a finalizat investigaţia deschisă în anul 2016 împotriva Orange România pentru un posibil “tratament discriminatoriu” în relaţia cu furnizorii de servicii de plăţi şi reclame prin SMS cu o amendă de peste 1% din cifra de afaceri, respectiv de peste 10 mil. euro pentru “abuz de poziţie dominantă”, au declarat pentru ZF mai multe surse din industrie.

BOMBA a explodat. Amenda URIAŞĂ primită de Orange în România. Ce trebuie să ştie clienţii

“Consiliul Concurenţei a finalizat investigaţia iar după ce a audiat şi toate companiile implicate în dosar, plenul autorităţii a decis să sancţioneze Orange România pentru abuz de poziţie dominantă cu o amendă de puţin peste 1% din cifra de afaceri. Cuantumul amenzii este de peste 10 milioane de euro”, a declarat una dintre susre pentru ZF.

“Conducerea Consiliului Concurenţei a votat pentru aplicarea unei sancţiuni de peste 1% din cifra de afaceri a Orange România”, a precizat o a doua sursă din industrie pentru ZF.

 

Reprezentanţii Orange nu au comentat datele până la momentul publicării acestei ştiri.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenda,
orange,
bomba,
clienti,
explozie,
primire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.