Premierul Viorica Dăncilă gafează din nou: Vom analiza într-o şedinţă anterioară

Postat la 20 decembrie 2018 505 afişări

Premierul Viorica Dăncilă a făcut, joi, la începutul şedinţei de guvern la care participă şi preşedintele Klaus Iohannis, noi gafe. Ea a afirmat, la un moment dat, că sunt unele proiecte pe care urmează să le discute într-o şedinţă „anterioară”, în loc de ulterioară.

Premierul Viorica Dăncilă gafează din nou: Vom analiza într-o şedinţă anterioară

„Sunt finalizate studiile de fundamentare pentru autostrada Târgu Neamţ - Iaşi şi pentru amenajarea râurilor Argeş şi Dâmboviţa pentru navigaţie, proiecte deja puse în consultare publică, şi pe care urmează să le discutăm într-o şedinţă anterioară”, a spus Viorica Dăncilă la începutul şedinţei Executivului.

 

Ea s-a încurcat şi când a enumerat domeniile în care preşedintele are atribuţii constituţionale pentru a participa la şedinţele de guvern.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.