Bode: Electoratul nostru tradiţional, urbanul mare trebuie recâştigat - surse

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 03 noiembrie 2023 47 afişări

„Faliile interne trebuie asanate şi unitatea în jurul obiectivului comun de a câştiga toate cele patru runde de alegeri trebuie să constituie principalele noastre preocupări”, a spus în şedinţa BPN al PNL Lucian Bode. „Electoratul nostru tradiţional, urbanul mare trebuie recâştigat”, adaugă el.

Bode: Electoratul nostru tradiţional, urbanul mare trebuie recâştigat - surse

„Faliile interne trebuie asanate şi unitatea în jurul obiectivului comun de a câştiga toate cele patru runde de alegeri trebuie să constituie principalele noastre preocupări. Unitate pentru locul I trebuie să fie deviza noastră! Acesta nu este un slogan, el trebuie să ne defineacă toate acţiunile atât la nivel de filiale, cât şi la nivel naţional. Să avem unitate pentru a câştiga toate poziţiile în bătăliile electorale. Nu avem voie faţă de PNL, faţă de militanţii noştri să ne propunem altceva decât locul 1! Pentru asta trebuie să fim uniţi! Unitatea noastră poate să ne ducă la câştigarea alegerilor. Cred că suntem conştienţi cu toţii că avem un an greu, după 2024 cu PNL la guvernare încă patru ani clar e loc sub soare pentru toţi”, spune, potrivit unor surse liberale, Lucian Bode.

El afirmă că Partidul Naţional Liberal trebuie să câştige preşedinţia României.

„Trebuie să spunem clar şi cu argumente de ce candidatul nostru e cel mai bun şi mai potrivit să ocupe cea mai înaltă demnitate în stat. Electoratul nostru tradiţional, urbanul mare trebuie recâştigat. Avem un mesaj foarte bun şi pentru electoratul urban pentru ca avem proiecte importante pentru ei”, adaugă secretarul general al PNL.

Potrivit suerselor citate, liberalii au decis, la propunerea secretarului general, să pună şi în statul o regulă majoră: „cine nu are rezultate, face pasul în spate"

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bode,
alegeri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.