Boc: Situaţia privind livrarea gazelor e sub control, nu există riscul ca populaţia să fie afectată

Postat la 01 februarie 2012 10 afişări

Premierul Emil Boc a declarat, marţi, că în ceea ce priveşte livrarea gazelor naturale situaţia este sub control şi că nu există riscul ca populaţia să fie afectată în perioada următoare.

"În privinţa livrării gazelor, situaţia este sub control şi nu există risc ca populaţia să fie afectată în perioada următoare", a spus Boc. El a adăugat că au fost câteva probleme tehnice la Râmnicu Vâlcea, dar nu legate de lipsa gazelor, şi că situaţia este sub control. Sâmbătă seară, premierul Emil Boc declara, la finalul Comandamentului de urgenţă întrunit la MAI în contextul avertizării meteorologice de ger, că astăzi şi mâine (n.r. - sâmbătă şi duminică) nu vor fi probleme în alimentarea cu gaze, indiferent de cât de scăzute vor fi temperaturile de afară şi că situaţia este sub control.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
situatia,
livrare,
gaze,
populatii
/actualitate/boc-situatia-privind-livrarea-gazelor-e-sub-control-nu-exista-riscul-ca-populatia-sa-fie-afectata-9194585
9194585
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.