Boc: Primul incompetent este chiar Ponta, pentru că a făcut parte din guvernul pe care îl critică

Postat la 29 aprilie 2013 24 afişări

Fostul premier Emil Boc a declarat, referitor la afirmaţiile lui Victor Ponta conform cărora Guvernul Boc "a fost cel mai incompetent", că "primul incompetent" este actualul prim-ministru, "un mincinos şi un mare demagog", care a făcut parte din executivul pe care îl critică.

Boc: Primul incompetent este chiar Ponta, pentru că a făcut parte din guvernul pe care îl critică

 "Victor Ponta este un mincinos şi un mare demagog. Este mincinos pentru că, dacă spune că acel guvern a fost incompetent, înseamnă că primul incompetent este chiar el, pentru că a făcut parte din guvernul pe care îl critică şi pe care eu l-am condus. În primul rând, este vorba de faptul că minte şi, în doilea rând, de faptul că nu recunoaşte că acel guvern a luat măsurile care au salvat România de la prăbuşire economică. Este un mare demagog pentru că, astăzi, premierul Ponta beneficiază de măsurile de stabilitate economică pe care guvernul, împreună cu preşedintele, le-au luat în 2010 şi care asigură credibilitate ţării în momentul de faţă. Acum, Guvernul Ponta nu guvernează, doar administrează ţara", a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, Emil Boc.

El a adăugat că Executivul Ponta este "Guvernul televizor", care nu ia niciun fel de măsuri economice de creare a locurilor de muncă şi care, încă, beneficiază de măsurile economice ale guvernului pe care el l-a condus.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/boc-primul-incompetent-este-chiar-ponta-pentru-ca-a-facut-parte-din-guvernul-pe-care-il-critica-10818305
10818305
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.