Boagiu: Cer premierului Ponta să-i demită pe Fenechiu şi Şova

Postat la 17 aprilie 2013 17 afişări

Fostul ministru al Transporturilor Anca Boagiu i-a cerut, miercuri, premierului Victor Ponta să îi demită pe miniştrii Relu Fenechiu şi Dan Şova, susţinând că aceştia nu ştiu ce au de făcut "pe partea de infrastructură" şi că ar trebui "să se ducă acasă" şi să lase oameni competenţi în locul lor.

Boagiu: Cer premierului Ponta să-i demită pe Fenechiu şi Şova

 "Am cerut, miercuri, premierului Victor Ponta să îi demită pe miniştrii Relu Fenechiu şi Dan Şova pentru că ei nu ştiu ce au de făcut pe partea de infrastructură. Şi atunci mai bine se duc acasă şi lasă oameni competenţi, pentru că România nu are vreme de crescut politicieni care nu vor deveni maturi nici la 80 de ani", a declarat presei, la Cluj-Napoca, Anca Boagiu.

Ea i-a reproşat ministrului delegat pentru Proiecte de Infrastructură de Interes Naţional, Dan Şova, că nu a continuat contractul renegociat cu compania Bechtel, care cuprindea standarde clare privind costul unui kilometru de autostradă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/boagiu-cer-premierului-ponta-sa-i-demita-pe-fenechiu-si-sova-10758449
10758449
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.