BNR vrea să devină angajator regional sau chiar internaţional, cu un sistem modern de resurse umane

Postat la 07 iunie 2013 57 afişări

Banca Naţională a României vrea să devină angajator regional sau poate chiar internaţional, după introducerea unui sistem modern de evaluare şi recompensare a angajaţilor, în funcţie de performanţa acestora, potrivit viceguvernatorului băncii centrale Bogdan Olteanu.

BNR vrea să devină angajator regional sau chiar internaţional, cu un sistem modern de resurse umane

 "Capitalul uman nu e doar o preocupare academică pentru Banca Naţională, în acest moment nu suntem preocupaţi, ci împovăraţi cu această chestiune pentru că în acest an BNR derulează un program prin care va deveni prima instituţie publică a României în care relaţia dintre angajator şi angajat va fi bazată exclusiv pe capacitate, competenţă, prestaţie", a declarat Olteanu la un seminar pe tema capitalului uman, găzduit de BNR.

El a arătat că BNR încearcă să introducă un sistem în care capacitatea personală să fie recunoscută.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/bnr-vrea-sa-devina-angajator-regional-sau-chiar-international-cu-un-sistem-modern-de-resurse-umane-10938454
10938454
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.