BNR a plafonat din nou la 4 miliarde lei suma cu care împrumută băncile prin licitaţia repo

Autor: Stefan Musgociu Postat la 07 ianuarie 2013 14 afişări

Banca Naţională a României (BNR) a menţinut pentru a şaptea săptămână consecutiv la 4 miliarde lei suma cu care împrumută băncile prin operaţiunea repo, aceasta fiind, totodată, a 14-a săptămână la rând în care banca centrală limitează suma disponibilă.

Banca Naţională a României (BNR) a menţinut pentru a şaptea săptămână consecutiv la 4 miliarde lei suma cu care împrumută băncile prin operaţiunea repo, aceasta fiind, totodată, a 14-a săptămână la rând în care banca centrală limitează suma disponibilă, informează Mediafax.

Banca Naţională a României (BNR) a împrumutat lunea trecută 13 bănci cu 4 miliarde lei, iar sumele licitate de instituţiile de credit au ajuns la un total de 17,48 miliarde lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BNR,
împrumut,
bănci,
operaţiune repo
/actualitate/bnr-a-plafonat-din-nou-la-4-miliarde-lei-suma-cu-care-imprumuta-bancile-prin-licitatia-repo-10434745
10434745
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.