Blue Air va lega de anul viitor Timişoara de Constanţa: "După 20 de ani bănăţenii vor avea din nou ca opţiuni staţiunile de la Marea Neagră"

Postat la 14 octombrie 2016 156 afişări

Blue Air va lega de anul viitor Timişoara de Constanţa: "După 20 de ani bănăţenii vor avea din nou ca opţiuni staţiunile de la Marea Neagră"

Compania aeriană Blue Air va lega aeroportul din Timişoara de Constanţa din 16 iunie anul viitor, zborurile urmând să fie operate până la final de septembrie. Cursele vor asigura legătura pe cale aeriană între Banat şi Dobrogea. "După mai bine de 20 de ani, bănăţenii vor avea din nou ca opţiuni de vacanţă staţiuni din Româânia situate la Marea Neagră, la care pot ajunge cu zboruri directe din Timişoara în mai puţin de o oră şi jumătate. Astfel, pe lângă staţiuni de vacanţă din Turcia, Grecia, Spania sau Italia, turiştii din vestul ţării pot opta pentru locuri minunate de vacanţă situate în vecinătatea Deltei Dunării sau Mării Negre”, a declarat Daniel Idolu, directorul aeroportului Timişoara, scrie Ziarul Financiar

Zborurile vor fi operate de Blue Air vineri şi duminică. Cursele interne au devenit noul pariu al companiilor aeriene low-cost, ce au atacat astfel monopolul pe care îl deţinea până acum Tarom pe această nişă. Blue Air a fost prima care a ridicat „mo­nopolul“ Tarom şi a reintrat pe cursele interne, în toamnă a bifat Bucureşti-Iaşi,  după o pauză de cinci ani. Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Euro­pa,  a anunţat că din noiembrie va opera zbo­ruri pe ruta Timişoara-Bucureşti. Pe aceas­tă rută, Tarom a avut anul trecut 160.000 de pasageri, conform da­telor de la Ministerul Transporturilor. Wizz Air, companie din Ungaria, a început din iulie să opereze zbo­ruri pe relaţia Bucureşti-Cluj-Napoca. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.