​Blue Air nu anunţă când vor fi reluate zborurile, însă biletele de avion pot fi achiziţionate începând cu 12 septembrie doar pentru rutele interne

Autor: Miruna Diaconu Postat la 09 septembrie 2022 29 afişări

​Blue Air nu anunţă când vor fi reluate zborurile, însă biletele de avion pot fi achiziţionate începând cu 12 septembrie doar pentru rutele interne

Blue Air a anunţat miercuri, 7 septembrie, la o zi după anularea zborurilor, că va relua operarea şi va reveni a doua zi cu un comunicat oficial privind zborurile care vor fi reluate, însă acest lucru nu s-a întâmplat, astfel că reluarea operaţiunilor de către Blue Air reprezintă în continuare o necunoscută.

Cu toate acestea, pe site-ul companiei se pot achiziţiona bilete începând cu data de 12 septembrie către aeroporturile interne precum Cluj, Iaşi sau Suceava.

Un bilet de avion de la Bucureşti către Cluj pentru data de 12 septembrie costă 260 lei, pe când un bilet pentru un zbor pe ruta Bucureşti-Iaşi, în aceeaşi zi, costă 226 lei.

Singurele zboruri disponibile pe data de 12 septembrie sunt cele interne, pe când rutele externe apar în sistemul de rezervări abia începând cu data de 16 septembrie. Spre exemplu, primul zbor operat de Blue Air din Bucureşti către Florenţa apare în data de 16 septembrie, iar costul biletului este de 1.448 lei, conform site-ului Blue Air.

Primul zbor disponibil pe ruta Bucureşti-Roma, una dintre cele mai aglomerate rute, apare în sistemul de rezervări al Blue Air abia pe 30 octombrie, iar preţul acestuia este de 260 lei. Mult dintre rutele pe care le opera Blue Air sunt disponibile abia din noiembrie.

Blue Air a anunţat marţi, 6 septembrie, că zborurile operate de către companie vor fi anulate până pe 12 septembrie. În acelaşi anunţ a precizat faptul că toate zborurile planificate din afara României către orice aeroport din România, pe 6 septembrie 2022, vor fi operate conform orarului publicat, ceea ce nu a fost valabil. De la momentul anunţului, toate zborurile au fost anulate, iar oamenii care urmau să se îmbarce pe rutele Blue Air au fost anunţaţi că zborurile au fost anulate.​​

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
blue air,
zboruri,
anunt,
reluare,
incepere,
refuz

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.