Blue Air introduce două servicii zilnice către Londra Heathrow

Autor: Dorin Oancea Postat la 29 aprilie 2021 24 afişări

Incepand cu 30 aprilie 2021, Blue Air introduce doua zboruri pe zi între Bucureşti şi Londra Heathrow T2, anunţă compania.

Blue Air introduce două servicii zilnice către Londra Heathrow

Preţurile biletelor încep de la 29,99 euro. La cinci luni de la lansarea cu succes a rutei pe 1 decembrie 2020, Blue Air creste frecventa zborurilor între Bucureşti - London Heathrow Terminal 2 la două pe zi, devenind cea mai mare companie aeriană care opereaza între Bucureşti şi Londra Heathrow, aeroportul principal din Marea Britanie şi unul dintre cele mai bine conectate hub-uri din Europa şi din lume.

Cu o echipă formată din peste 1.000 de persoane, Blue Air operează avioane tip Boeing 737. În 16 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 32 de milioane de pasageri şi a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operaţional Safety Audit (IOSA) de către Internaţional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepţionale de operare şi este membră cu drepturi depline IATA.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
blueair,
rută,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.