Blue Air intra in insolventa pentru datorii de 200.000 de euro. Seful companiei sustine ca nu datoreaza nimic

Postat la 08 octombrie 2010 93 afişări

Tribunalul Bucuresti a admis la 6 octombrie deschiderea procedurii insolventei impotriva societatii Blue Air Transport Aerian SA, cel mai mare transportator aerian privat de tip low cost, cu afaceri in 2009 de circa 150 milioane de euro.

"Insolventa a fost ceruta de Tarom, Carpatair, Service Excellence Solutions si Club Zexe, care cesionase o creanta de 217.000 lei de la Direct Aero Services. Datoriile pentru care s-a admis insolventa sunt de aproximativ 200.000 euro, dar Blue Air are datorii mult mai mari", a declarat avocatul Remus Borza, a carui firma, Assistance Insolv, a fost desemnata de catre judecator ca administrator judiciar in dosarul insolventei Blue Air.

Compania Blue Air Transport Aerian SA este controlata de omul de afaceri Nelu Iordache.

Blue Air neaga ca ar fi intrat in insolventa. "In momentul de fata, noi nu avem nicio datorie fata de cei doi asa-zisi creditori din dosarele de insolventa", spune Sherif Ussama, CEO al companiei Blue Air Transport Aerian.

Detalii pe www.incont.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blue-air-intra-in-insolventa-pentru-datorii-de-200-000-de-euro-seful-companiei-sustine-ca-nu-datoreaza-nimic-7457830
7457830
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.