Blocajul federal va afecta personalul care monitorizează centralele nucleare în SUA

Postat la 08 octombrie 2013 41 afişări

Blocajul la nivel federal urmează să afecteze personalul care monitorizează cele 100 de reactoare nucleare exploatate în scop comercial în Statele Unite.

Blocajul federal va afecta personalul care monitorizează centralele nucleare în SUA

 Comisia de Reglementare Nucleară (NRC) a anunţat luni că se aşteaptă ca aproximativ 3.600 de angajaţi să fie trimişi în concediu fără plată, după închiderea programului marţi, în contextul în care republicanii şi democraţii nu au depăşit impasul cu privire la cheltuielile la nivel federal, relatează CNN.

Între cei aproximativ 300 de membri ai personalului care vor asigura un nivel considerat esenţial se numără aproximativ 150 de "inspectori rezidenţi". Ei reprezintă "ochii şi urechile" NRC în centralele nucleare. Din personalul considerat esenţial mai fac parte angajaţi care susţin o intervenţie în caz de urgenţă, o structură de bază a echipei de management, cinci comisari NRC şi câţiva membri ai personalului Comisiei, potrivit acesteia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blocajul-federal-va-afecta-personalul-care-monitorizeaza-centralele-nucleare-in-sua-11477393
11477393
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.