Blaga: PDL nu se rupe. Îl băgaţi în seamă pe Albă ca Zăpada? Ce s-a adeverit din pronosticurile lui?

Postat la 20 mai 2013 15 afişări

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că PDL nu se va rupe, că a avut şi va avea discuţii cu toţi democrat-liberalii şi că nu vede în acest moment necesară o măsură de excludere a unor membri.

Blaga: PDL nu se rupe. Îl băgaţi în seamă pe Albă ca Zăpada? Ce s-a adeverit din pronosticurile lui?

 Întrebat înainte de şedinţa BPN dacă PDL se va rupe, Vasile Blaga a spus: "Nu, nu se rupe. Avem acţiuni foarte clare, aţi participat săptămâna trecută la lansarea programului pentru agricultură în Călăraşi, joi lansăm la Galaţi programul pentru mediul de afaceri şi vineri la Reşiţa dezvoltarea durabilă".

În legătură cu zvonurile că o parte din PDL va pleca la Partidul Popular şi cu faptul că Sebastian Lăzăroiu a spus că e posibil să se desprindă un grup din PDL, Blaga a răspuns: "Dumneavoastră îl mai băgaţi în seamă pe Albă ca Zăpada? Ce s-a adeverit din toate pronosticurile făcute de dânsul din ultimii trei-patru ani?".

El a adăugat că a avut discuţii cu colegii şi luni va avea o întâlnire la grupul parlamentar al PDL din Camera Deputaţilor, iar aceste discuţii sunt "normale între colegi".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-pdl-nu-se-rupe-il-bagati-in-seama-pe-alba-ca-zapada-ce-s-a-adeverit-din-pronosticurile-lui-10888732
10888732
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.