Blaga: Nefinalizarea privatizării CFR Marfă, un nou eşec marca Victor Ponta. Propun moţiune simplă

Postat la 15 octombrie 2013 50 afişări

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi, că nefinalizarea privatizării CFR Marfă reprezintă "un nou eşec marca Victor Ponta" şi a precizat că le va propune democrat-liberalilor ca PDL să introducă o moţiune simplă în Parlament pe această temă.

Blaga: Nefinalizarea privatizării CFR Marfă, un nou eşec marca Victor Ponta. Propun moţiune simplă

 "Din păcate, este un nou eşec marca Victor Ponta şi lucrul acesta era previzibil, pentru că a fost o mânăreală de la cap la coadă, întregul proces de privatizare, aduceţi-vă aminte cum s-au schimbat regulile în timpul jocului, pe parcurs au fost şi datorii de peste 147 milioane de euro, ori pe parcurs s-a acceptat plata în rate. Noi vom introduce, o să le propun colegilor, o moţiune simplă, în Parlament, ca să ne explice exact despre ce e vorba, că nu e vorba numai de prostie şi din păcate un nou eşec al premierului sau este vorba şi despre altceva", a precizat Blaga, înainte de şedinţa BPN al PDL.

El a mai spus, referitor la privatizarea CFR Marfă, că există o neconcordanţă între hotărârea de Guvern şi contract şi a arătat că premierul şi reprezentanţii Ministerului Transporturilor ar trebui să le explice parlamentarilor despre ce este vorba.

"E nenconcordanţă între hotărârea de Guvern şi contract, aţi văzut şi dumneavoastră şi cred că ar fi foarte bine ca premierul şi cei de la Ministerul Transporturilor să le explice parlamentarilor", a adăugat Vasile Blaga.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-nefinalizarea-privatizarii-cfr-marfa-un-nou-esec-marca-victor-ponta-propun-motiune-simpla-11514715
11514715
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.