Blaga: La Parlament e de anul trecut proiectul de lege pentru reducerea CAS cu 5%, depus de PDL

Postat la 16 iunie 2014 25 afişări

Liderul PDL Vasile Blaga a fost întrebat, luni, despre faptul că Guvernul intenţionează să trimită Parlamentului proiectul privind reducerea CAS, el răspunzând că PDL a depus încă de anul trecut un proiect de lege de reducere a CAS cu 5 puncte procentuale şi că "problema este la Guvern".

Blaga: La Parlament e de anul trecut proiectul de lege pentru reducerea CAS cu 5%, depus de PDL

 "Vă reamintesc că PDL a depus încă de anul trecut un proiect de lege pentru reducera CAS cu 5 puncte procentuale la angajatori. Deci, noi suntem iniţiatorii unui astfel de proeict de lege şi este în programul nostru electoral din alegerile generale din 2012. Problema este la Guvern", a afirmat Vasile Blaga.

El a arătat că a spus şi în cadrul discuţiilor cu FMI că democrat-liberalii nu sunt de acord cu reintroducerea altor taxe şi impozite pentru a compensa golul de venituri din reducerea CAS şi că "Guvernul ar trebui să prezinte Fondului o analiză foarte clară pe tema asta, lucru care nu s-a întâmplat".

"Dar Guvernul are resuse foarte serioase, nu are decât să se ocupe de creşterea gradului de încasare a veniturilor statului, care este la cel mai mic nivel de până acum şi să nu facă ceea ce a făcut până acum, adică să taie în continuare toate investiţiile din fonduri publice sau cofinanţările pe proiecte cu bani nerambursabili", a precizat Blaga, înaintea şedinţei BPN al PDL.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-la-parlament-e-de-anul-trecut-proiectul-de-lege-pentru-reducerea-cas-cu-5-depus-de-pdl-12768413
12768413
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.