Andrei Chiliman se înscrie în PDL şi va avea funcţia de prim-vicepreşedinte

Postat la 16 iunie 2014 28 afişări

Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, se va înscrie, luni, în PDL, urmând să aibă funcţia de prim-vicepreşedinte, au declarat pentru MEDIAFAX surse democrat-liberale.

Andrei Chiliman se înscrie în PDL şi va avea funcţia de prim-vicepreşedinte

 Potrivit surselor citate, PDL va semna luni, după şedinţa BPN al partidului, un protocol cu Iniţiativa România Liberală.

"PDL va semna luni un protocol cu Iniţiativa România Liberală şi toţi cei de la această Iniţiativă se vor înscrie în PDL. Andrei Chiliman se va înscrie în PDL şi va fi prim-vicepreşedinte", au precizat sursele citate.

Din IRL mai fac parte şi Vlad Moisescu şi Diana Tuşa.

Delegaţia Permanentă a PNL a decis, în 27 mai 2013, excluderea din partid a primarului Sectorului 1, Andrei Chiliman, după ce edilul a activat timp de 24 de ani în PNL, motivul sancţiunii fiind săvârşirea unor "abateri grave de la disciplina partidului". Propunerea de excludere a primarului Andrei Chiliman şi a deputatului Diana Tuşa, înaintată de BPN Delegaţiei Permanente a PNL, a fost aprobată cu  139 de voturi ”pentru” şi 8 voturi ”împotrivă”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/andrei-chiliman-se-inscrie-in-pdl-si-va-avea-functia-de-prim-vicepresedinte-12765546
12765546
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.