Blaga, despre Boc: La mine în suflet e PDL, eu m-am dus şi am înscris partidul, nu dânsul

Postat la 25 iulie 2014 29 afişări

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că nu i-au plăcut acţiunile lui Emil Boc, care ”a umilit 20.000 de oameni” veniţi la Cluj la mitingul PDL, pentru că nu a participat, şi a susţinut în campanie candidaţii PMP, dar a adăugat că nu ar fi demn pentru el să-l dea afară din partid.

Blaga, despre Boc: La mine în suflet e PDL, eu m-am dus şi am înscris partidul, nu dânsul

 “Evident nu mi-au plăcut acţiunile domnului primar Boc, domnului preşedinte Boc, ca toţi care ne-au fost preşedinţi şi pe care îi respect foarte mult pentru că au făcut cât au putut pentru partid, sunt membri de drept ai BPN al PDL. Deci, orice poziţie ar fi avut şi-o putea manifesta în forul decizional al partidului care se întâlneşte săptămânal, nu a venit la nicio şedinţă. Mai mult, a umilit 20.000 de oameni la Cluj, nu pe mine”, a precizat Blaga, la Adevăzul live, fiind întrebat despre faptul că Emil Boc a anunţat că nu participă la Congresul de fuziune cu PNL.

Blaga a explicat că PDL a organizat la Cluj cel mai mare miting din campania pentru europarlamentare, la care au participat 20.000 de oameni, iar Emil Boc nu a venit, preferând să meagă la Bucureşti la o reuniune a Fundaţiei Mişcarea Populară, “la analiză”.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-despre-boc-la-mine-in-suflet-e-pdl-eu-m-am-dus-si-am-inscris-partidul-nu-dansul-12977764
12977764
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.