Blaga: Deocamdată nu avem o invitaţie la discuţii din partea lui Ponta. Nu cred în sinceritatea lui

Postat la 26 august 2013 43 afişări

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, că democrat-liberalii nu au primit nicio invitaţie din partea premierului pentru a discuta pe teme economice şi a arătat că nu crede "în sinceritatea" lui Victor Ponta.

Blaga: Deocamdată nu avem o invitaţie la discuţii din partea lui Ponta. Nu cred în sinceritatea lui

 "Eu nu cred în sinceritatea domnului Ponta, pentru că atunci când a spus că ne va trimite o invitaţie şi-ar fi trimis mesajele pe diferite căi, prin diferiţi consilieri, care nu au făcut altceva decât să aplice regula de trei simplă să arate ce neajunsuri ar produce în buget măsurile pe care le-am propus fără niciun fel de analiză de impact", a arătat Blaga, înainte de şedinţa BPN al PDL.

Întrebat dacă democrat-liberalii vor participa la o întâlnire cu premierul Victor Ponta, Vasile Blaga a răspuns că reprezentanţii PDL nu au nicio concluzie pentru că deocamdată nu au nicio invitaţie.

"Deocamdată nu avem o invitaţie din partea domnului Ponta să vedem ce doreşte să discutăm. Noi nu dorim o întâlnire de faţadă, să ne întâlnim să facem poze", a arătat Blaga.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-deocamdata-nu-avem-o-invitatie-la-discutii-din-partea-lui-ponta-nu-cred-in-sinceritatea-lui-11271866
11271866
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.