Blaga: De luni, toate sediile PDL, PNL şi FC vor fi rebranduite cu numele Alianţei Creştin Liberale

Postat la 25 iulie 2014 30 afişări

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că demunirea Alianţei Creştin Liberale a fost stabilită în urma unui sondaj comun, vast, în care 70% din respondenţi au fost în favoare, arătând că de luni vor fi rebranduite toate sediile PDL, PNL şi FC cu numele noii alianţe.

Blaga: De luni, toate sediile PDL, PNL şi FC vor fi rebranduite cu numele Alianţei Creştin Liberale

 Blaga a spus, la Adevărul live, că ideea de a face o cercetarea sociologică pentru denumirea noii alianţei electorale PDL-PNL a venit acum două luni şi a arătat, referindu-se la criticile asupra denumirii de Alianţă Creştin Liberală, că “nicio denumire nu este infailibilă şi întotdeauna vor fi critici”.

“În această analiză am introdus şi definiţii: alianţă, coaliţie, uniune şi de departe a ieşit alianţă, cu peste 70%. Şi atunci numele care pot să definească valorile celor două partide, doctrinele, pentru că noul partid are un nou statut în care se spune foarte clar că doctrina este pe valorile creştine, liberale, conservatoare, după PPE (...) şi, până la urmă, de departe, a ieşit această definiţie (Alianţă Creştin Liberală - n.r.). Nu am spus-o noi, ci românii, pe focus-grupuri”, a explicat Vasile Blaga.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/blaga-de-luni-toate-sediile-pdl-pnl-si-fc-vor-fi-rebranduite-cu-numele-aliantei-crestin-liberale-12976942
12976942
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.