Blaga: ARD nu va propune mincinoşi pentru funcţia de prim-ministru. Nu vom face din minciună politică de stat, ca Ponta

Postat la 07 decembrie 2012 17 afişări

Întrebat cum comentează vehiculările privind posibilii premieri propuşi de Alianţa România Dreaptă, copreşedintele ARD Vasile Blaga a declarat vineri că ARD "nu va propune mincinoşi" pentru funcţia de prim-ministru.

Blaga a fost întrebat cum comentează lista vehiculată privind posibilii premieri propuşi de ARD, printre aceştia aflându-se Vasile Blaga, Adriean Videanu, Mihai Răzvan Ungureanu şi Mihai Stănişoară.

"O vehiculaţi dumneavoastră, eu n-am vehiculat-o niciodată. Nici din alianţă nu a vehiculat-o nimeni niciodată, spunem un lucru clar: nu vom propune mincinoşi pentru funcţia de prim-ministru, oameni care să nu fi demonstrat nimic în şapte luni de când sunt la putere dar nu guvernează, propunem oameni serioşi, oameni care au soluţii pentru România, oameni care au experienţă administrativă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Blaga,
ARD,
prim-ministru
/actualitate/blaga-ard-nu-va-propune-mincinosi-pentru-functia-de-prim-ministru-nu-vom-face-din-minciuna-politica-de-stat-ca-ponta-10377247
10377247
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.