Bitcoin spulberă portofoliile investitorilor. Criptomoneda se prăbuşeşte la 3.800 de dolari în timp ce întreaga valoare a pieţei se apropie de 100 de miliarde de dolari

Autor: Alex Ciutacu Postat la 25 noiembrie 2018 153 afişări

Bitcoin spulberă portofoliile investitorilor. Criptomoneda se prăbuşeşte la 3.800 de dolari în timp ce întreaga valoare a pieţei se apropie de 100 de miliarde de dolari

Criptomoneda Bitcoin a ajuns astăzi la valoarea de 3.830 de dolari, potrivit CoinMarketCap, la o capitalizare de piaţă de circa 67 miliarde dolari, după ce şi-a pierdut mai mult de un sfert din valoare într-o săptămână.

Astfel, potrivit platformei, duminică la ora 14.30, bitcoin era în scădere cu 11%, in timp ce toată piaţa suferea „hemoragii”.

XRP, a doua monedă digitală din punct de vedere al capitalizării de piaţă a ajuns la valoarea de 0,34 dolari per monedă, în scădere cu 14%, la o capitalizare de piaţă de circa 14 miliarde dolari.

În acelaşi timp, ethereum, care a pierdut recent poziţia în clasament în faţa Ripple (XRP), se tranzacţionează la 110 dolari per monedă, cu o scădere de circa 10% în ultimele 24 de ore, la o capitalizare de piaţă de 11,4 miliarde dolari.

Piaţa de criptomonede a ajuns la aproape 120 miliarde dolari, o scădere de circa 80% faţă de maximul istoric.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piata,
continuare,
declin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.